"Educar és anar més enllà, però amb la senzillesa del qui sap mirar les coses petites. No calen grans muntatges ni projectes molt ambiciosos, només cal escoltar. Bé… saber escoltar. Escoltar el que et diuen els infants.
Loris Malaguzzi

divendres, 18 d’abril del 2014

VIATGE A REGGIO I

Per fi un dels meus somnis s'ha fet realitat!! Si si!! Ahir vaig arribar de Reggio, de poder veure les escoles, parlar amb les mestres, conéixer a molta gent i disfrutar amb el seu menjar.

A la maleta he portat moltes impressions i reflexions, un munt de fotografies, llibres interessants, dubtes i moltes moltes il·lusions.

Començaré a poc a poc i donant les gràcies a DIP per aquesta oportunitat, a Paola, a les mestres i pedagogues de Reggio, a les mestres com jo, que he conegut i a Reggio en general per seguir lluitant. Una lluita incansable que seguiré fent jo també per arribar a l'escola en la que creec.

Us deixo amb unes primeres imatges de Reggio fetes a la tarda del diumenge, després s'haver arribat. Reggio malgrat és una petita ciutat de 170.000 habitants, conserva aquesta tranquil·litat de poble, jardins i parcs plens de colors i olors. Olors que recordaré per sempre...













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada